DOLAR 32,5658 0.15%
EURO 34,6969 0.05%
ALTIN 2.414,22-0,75
BITCOIN 21674680,25%
Kayseri
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
SAĞLAYACAK YENİ UYGULAMAYI TANITTI

SAĞLAYACAK YENİ UYGULAMAYI TANITTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşım kartı olmasa dahi temassız özellikli kredi ve banka kartları ile kent içi toplu ulaşımından faydalanabilmeye imkan sağlayan Toplu Ulaşıma Kredi Kartı ile Biniş ve N-Kolay Mobil Uygulama Tanıtım Töreni’ne katıldı. Başkan Büyükkılıç, yeni uygulamanın temas olmadığı için hem hayatı kolaylaştırdığını hem de hayatı sağlıklı hale getirdiğini söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:58
SAĞLAYACAK YENİ UYGULAMAYI TANITTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., Aktif Bank, E-Kent, Mastercard paydaşları ile birlikte ulaşım alanında büyük kolaylık sağlayacak yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen Toplu Ulaşıma Kredi Kartı ile Biniş ve N-Kolay Mobil Uygulama Tanıtım Töreni’ne Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, E-Kent Genel Müdürü Atıl Aykar, Mastercard Türkiye Başkan Yardımcısı Hakan Tatlıcı, Aktif Bank Genel Müdürü Ayşegül Adaca Oğan ile Genel Sekreter Yardımcıları Bayar Özsoy, Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ile Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut ve daire başkanları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende, Ulaşım A.Ş. tanıtım videosu izletildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.