DOLAR 32,3821 0.19%
EURO 35,0601 -0.09%
ALTIN 2.325,650,28
BITCOIN 2277049-1,37%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

SAADET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR DE

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de çalışmalarına ve ziyaretlere devam eden Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun ziyarette “Kayseri hepimizin ortak gayesidir. Bizler ne yaparsak ülkemiz ve Kayseri’miz için yaparız. Kayseri sorunları birlik içinde çözülebilir. Kayseri’de ki siyasi parti başkanlarının bir araya gelerek Kayseri sorunlarını konuşması ve kutuplaştırıcı dilin son bulması en büyük temennimizdir. Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değildir, yalnızca rakibidir. Halkın üslubunu, siyasilerin tavırları şekillendirmektedir. Bu sebeple siyasiler daha duyarlı ve kucaklayıcı üslup kullanmaları hepimiz için fayda sağlayacaktır” dedi

‘ERBAKAN İSMİ KAYSERİ’DE YAŞATILMALIDIR’

Ziyarette Prof. Dr. Necmettin Erbakan isminin Kayseri’de yaşatılmasını talep eden Coşkun “Partimizin kurucusu ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan isminin bir bulvara verilerek yaşatılmasını istiyoruz. 10 yıl önce vefat eden ve ülkemizin hocası olarak kabul edilen, bizlere ve ülke siyasetine öncülük etmiş, ülkemizin en kıymetli isimlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın değerlerini yaşatmalıyız. Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu çalışmaların hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette memnuniyet duyduğunu belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Saadet Partisi heyetine teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.