DOLAR 32,5063 -0.11%
EURO 34,9662 0.36%
ALTIN 2.429,480,28
BITCOIN %
Kayseri
26°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

RAMAZAN HAZIRLIK

PINARBAŞI’NDA CAMİLER RAMAZAN’A HAZIRLANIYOR Pınarbaşı Belediyesi yaklaşan ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelindeki camilerde temizlik ve dezenfekte çalışması başlattı. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Camilerimize gösterdiğimiz özeni içerisinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle daha da artırmıştık. Şimdi ise Ramazan ayının gelmesi nedeniyle daha da detaylandırdık. Camilerimizin Ramazan ayında sağlıklı bir şekilde ibadete açık olabilmesi ve halk sağlığının korunması için ne gerekiyorsa yapıyoruz dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için durmadan çalışıyoruz diyen Başkan Uzunluoğlu, şunları kaydetti. “dezenfeksiyon çalışmalarımızı, Ramazan ayına sayılı günler kala, daha da artırdık. Camilerimizin halılarını ıslak ve kuru temizleme yöntemiyle tozdan ve kirden arındırdık. Vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmesi için köşe bucak her noktayı temizledik. Temizlikten sonra ise camilerimizi korona virüse karşı ilaçlayarak dezenfekte ettik. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için durmadan çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Ekiplerimiz çok titiz çalışıyor, ne gerekiyorsa yapıyoruz” Haber: Mehmet Yılma

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.