DOLAR 32,5192 -0.09%
EURO 34,7957 -0.22%
ALTIN 2.419,57-0,42
BITCOIN 21675060,70%
Kayseri
29°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı

Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusunda cevap verdi. Bayramda sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı salgının seyrine bağlı olduğunu söyleyen Koca, yasak söz konusu olacaksa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağını belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:12
Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugünkü vaka sayısını açıkladı. Türkiye’de ki salgın süreci ile ilgili gelinen noktalara değinen Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile sokağa çıkma yasağı olup olmayacağına dair soruları yanıtladı.

BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Bakan Koca, Ramazan bayramında sokağa çıkma yasağının gündeme gelmesinin tamamen salgının seyrine bağlı olduğunu belirtti. Konu ile ilgili açıklama yapan Koca şu ifadeleri kullandı;

“Ramazan Bayramında sokağa çıkmayla ilgili bu bir hükümet kararı önümüzdeki günlerde salgının seyri bunda etkili olacak. Salgının seyrine göre zaten gündeme gelmiş olur.

Hükümet ve sayın Cumhurbaşkanımız da gerekli açıklamayı yapmış olur. Şu an Bilim Kurulunun gündemine gelmedi. Özellikle gelecek hafta salgının seyri görülerek karar almış olunur.” Dedi.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.