DOLAR 32,5839 0.29%
EURO 34,7711 0%
ALTIN 2.487,450,13
BITCOIN 20530313,60%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

PTT 181’İinci yaşını kutladı

KAYSERİ, (BGC) - Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT, 181’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT’nin 181.yılı dolayısıyla gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Kayseri PTT Başmüdürü Yaşar Serhat Çalışkan, “ Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan PTT ailesi olarak, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veriyor, 181 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlarımızın yanı sıra, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz” dedi.

Çalışkan, “Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile şehrimizin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çiziyoruz. PTT’nin müşteri merkezli hizmet anlayışıyla geçmişte olduğu gibi bugün de çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerini kullandı

Uluslararası arenada da rekabet edeceklerini belirten Çalışkan, sözlerine şu şekilde devam etti: “İki asra yaklaşan tarihimiz boyunca, çağın gerekliliğine uyarak verdiğimiz tüm hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yanında olduk. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın refahını esas alan bir anlayışla hizmet kalitemizi geliştirmek için çalışıyoruz. Şirket olarak, yaygın hizmet ağımızla faaliyetlerimizi sürdürüyor ve aynı zamanda global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir yaklaşımı benimsiyoruz.”
Çalışkan, “181 yılı geride bırakan Şirketimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, şahsım ve şirketim adına teşekkür eder, 181’inci kuruluş yıldönümünün, ülkemize ve şirketimize hayırlı olmasını dilerim’’ ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.