DOLAR 32,5652 0.03%
EURO 34,9221 0.2%
ALTIN 2.424,050,05
BITCOIN %
Kayseri
28°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

POZİTİF OKU/YORUM PROJESİ SONA ERDİ

Kayseri Pozitif Gençlik Spor İzcilik Kulübü Derneği’nin Gençlik Projeleri Destek Programı 2020-1 çağrısı kapsamında yürütülen ‘’POZİTİF OKU/YORUM projesi’’ sonlandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 04:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir çok farklı etkinliklere imza atan Pozitif Gençlik Spor İzcilik Kulübü Derneği adına başkan Mustafa Olgunharputlu,’’ Pozitif Oku/yorum projesinin bizim için ayrı bir önemi var. Projemiz fiilen bitmiş olabilir ama sürdürülebilir bir proje olduğu için proje kapsamında yürüttüğümüz etkinliklere hız kesmeden devam edeceğiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile Kayseri’nin 16 ilçesi dahil tüm okullara resmi yazı ile projemizin başladığını hem sosyal mecrada yarışmalarımızın olduğunu hem de kütüphanemizde yer alan 2000 kitaba sıcak bir ortamda ulaşarak gençlerimizin kendilerini geliştirebileceklerini belirtmiştik. Gençlik Spor Bakanlığının destekleri ile yürüttüğümüz kitap kahvemizin sadece kütüphane ve kitap okumaktan ibaret olmadığını aktarıp hareketli yaşamı tercih ettikleri bir proje.Dernek yönetimi adına proje de emeği gecen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, projeye destek veren sivil toplum kuruluşlarına, projede yer alan onlarca gönüllü eğitmen camiasına ve öğrencilere teşekkür eden Mustafa Olgunharputlu,’’Projemiz fiilen bitmiş gibi görünse de etkinliklerimiz devam edecek, tüm gençlerimizi derneğimizde yer alan Kitap Kahvemize bekliyoruz’’, dedi.

Dernek adına proje koordinatörlüğünü yürüten Eğitimci Mustafa Taşdemir ise, ‘’salgın hastalık döneminde bazen online olarak bazen tüm tedbirlerimizi alarak yüz yüze yürüttüğümüz etkinliklerimizde birbirinden güzel dostluklar edindik. Gençlerimize Sağlıklı yaşam temalı bol hareketli bir kitap kahve ortamı oluşturduk. Sürdürülebilirliğini korumak adına proje faaliyetlerimize dernek bünyemizde devam edeceğiz. Gençlik Spor Bakanlığının yeni proje çağrısını takip edecek ve özelde Kayserili gençlerimize genelde sanal/online ortamda tüm gençlerimize faydalı olmaya gayret edeceğiz ‘’ , dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.