DOLAR 32,3840 0.18%
EURO 34,9979 -0.27%
ALTIN 2.324,440,23
BITCOIN 2265534-0,83%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

PARKLARDA BAYRAM BAKIMI

Kozan'daki parklarda bayram öncesi yoğun bir bakım ve temizlik çalışması yapıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Belediyesi bir taraftan yeni parklar yaparken bir taraftan da mevcut parklarda bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesi mevcut parklarda temizlik ve genel bakım çalışması yapıldı.

Yetkililer, parkların pandemi sonrası halka açılmasıyla birlikte yoğun bir şekilde kullanılacağını bu yüzden de eskiyen ve hasar gören kısımlarının gözden geçirildiğini söylediler. Çalışmalar çerçevesinde Merkez ve kırsal Mahallerindeki parklarda tamir, temizlik, boyama çim biçimi ve uzayan otların kesilmesi gerçekleştirildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Çalışmalarımızı yarın pandemi sona erecekmiş gibi yürütmekteyiz. Çünkü pandemi sonrasında evlerinde sıkılan vatandaşlarımızın en çok akın edeceği yerlerden biride parklar olacaktır. BU yüzden parklarımız Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından rengârenk çiçeklendirilirken tüm bakımları da yapılmaktadır temennimiz bu süreçten tez bir zamanda kurtulmamızdır. Her şey Kozan için yapılan hizmete sahip çıkalım” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.