DOLAR 32,5829 0.03%
EURO 34,9925 0.37%
ALTIN 2.425,800,12
BITCOIN 2092553-3,25%
Kayseri
28°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Park yenileme atağı

Park yenileme atağı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Bir taraftan yeni parklar yapılırken diğer taraftan eski parkların aralarında yenilemeye ihtiyacı olanlar var. Onları da yenileyeceğiz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:51
Park yenileme atağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yenişehir Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yenileme işlemi yapılan parkta incelemelerde bulundu.  Başkan Çolakbayrakdar burada yaptığı açıklamada, “Yenişehir Mahallesi’ndeki merkez camii yanındaki parktayız. Bir taraftan yeni parklar yapılırken diğer taraftan eski parkların aralarında yenilemeye ihtiyacı olanlar var. Sonuçta bu alanlar yıllarca bölge sakinlerine hizmet vermiş. Günün şartlarına göre bunların da yenilenmesi içerisindeki donatıların, oyun gruplarının, bankların kamelyaların ve yeşil alanların yenilenmesi gerekiyor. Yenilenme ihtiyacı olan parklardan biri de arkamızda görülen park. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için vatandaşlarımızın daha iyi bir park içerisinde bulunabilmeleri için bu çalışmaları yürütüyoruz. İnşallah bu ve benzeri belirlenen parklarımızı da sene sonuna kadar yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” ifadesinde bulundu

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.