DOLAR 32,5724 0.09%
EURO 34,9444 0.18%
ALTIN 2.425,370,11
BITCOIN 2095011-3,06%
Kayseri
28°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Özel öğrencilerin öğretmeninden anlamı hareket

Muhammed Melih Erkek, Kayseri’de Sevgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde öğretmen. 27 yaşında hem Beşiktaş'lı hemde şehrin takımı Kayserispor taraftarı olarak futbola gönül vermiş bir öğretmen. Öğrencilerine de bu sevdayı aşılamaya çalışıyor. Mutlu ederek mutlu oluyoruz sloganıyla sosyal medya üzerinden etkinlikler yaparak ,takım formalarınıda kullanarak adından söz ettiren Muhammed Melih Erkek, durumu şu sözlerle ifade etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 04:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erkek : “Öğrencilerimin hem mutluluğu hem de topluma kazandırılması amacıyla başlatmış olduğum bu güzel etkinliklerde hamdolsun çok güzel geri dönüşler aldık. Özellikle Beşiktaş taraftarı ve yönetimine destekleri ve hediyelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Çocuklar hem hediye almış oldular hemde taraftarı oldukları kulüpleri daha çok sevmeye başladılar. Girişimlerimiz tüm takımlar için devam etmekte. Diğer takımı destekleyen öğrencilerimiz de var. Lakin çok fazla dönüş alamadık bu konuda.
Erkek: “Bizlere en çok destek veren ve vermeye çalışanlar genelde taraftarlar oluyor. Burada kulüp yöneticileri ve futbolculara da büyük iş düşüyor. Bu çocuklar hepimizin çocukları. Hepsinin elinden tutmak bizim üzerimize düşen bir görev. Sesimizi duyurmaya çalışıyoruz bu konularda ama pek etkili olamadık açıkçası.
Burdan özellikle bir ricada bulunmak istiyorum. Gerek diğer takımlar gerekse şehrimizin takımı Kayserispor’umuzun yönetim , futbolcu ve taraftarları bizleri ziyaret etsinler. Öğrencilerimiz ile tanışsınlar ve onlara imkanları dahilinde hediyeler getirsinler. Yine imkan olursa maça davetler gibi sürprizler yapabilirler. Bu çocuklarımız için çok kıymetli olur.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.