DOLAR 32,3777 0.16%
EURO 34,9627 -0.34%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ÖZDOĞAN’DAN 29 EKİM MESAJI

Cumhuriyetimizin ilanının 97'nci yılını “Bağımsız bir millet olarak kutlama gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullanan Başkan Özdoğan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, isimsiz vatan evlatlarının büyük mücadeleler sonucu canlarını hiçe sayarak kazandığı ve bugün bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizin ilanının 97'nci yılını gururla kutluyoruz dedi. Gazi Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur diyen Özdoğan şöyle konuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN 29 EKİM CUMHARİYET BAYRAMI MESAJI
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyetimizin ilanının 97’nci yılını “Bağımsız bir millet olarak kutlama gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Özdoğan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, isimsiz vatan evlatlarının büyük mücadeleler sonucu canlarını hiçe sayarak kazandığı ve bugün bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizin ilanının 97’nci yılını gururla kutluyoruz dedi. Gazi Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur diyen Özdoğan şöyle konuştu.

“Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen yüce Türk milletinin ortaya koyduğu birlik, beraberlik, inanç ve cesaret neticesinde elde edilen en büyük eserdir. Demokrasimizin daha da güçlendiği bir dönemde, Cumhuriyetimizin 97. yılını idrak etmekten büyük bir mutluluğu milletçe yaşamaktayız. Çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış olan istiklal mücadelesinden sonra Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in kurulması, hiç şüphesiz, geleceğimizin en büyük güvencesidir. Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız. Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi de minnetle yâd ediyorum. Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümü kutlu olsun.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.