DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049769-2,22%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ÖLDÜRÜP GÖMMÜŞ! ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR!

KAYSERİ,(BGC)- Kayseri'de kısa süre önce cezaevinden çıkan Emrah Balkaş'ı tabanca ile öldürdükten sonra Abdulbaki Mahallesi'ndeki dere yatağına gömen Eyüp Y. polis tarafından her yerde aranıyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Develi ilçesi Abdulbaki Mahallesi'nde yaşanan olayda cezaevinden kısa süre önce tahliye olan Emrah Balkaş'ın yakınları eve gelmeyen oğulları için Develi İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu. Polis ekipleri, yaptığı çalışmada Balkaş'ın öldürülmüş olabileceği şüphesi çevrede araştırma yaptı. Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, destek için Kayseri Cinayet Büro Amirliği ekipleri talep etti. Ekipleri saha ve çevre de yaptığı incelemede Emrah Balkaş'ın öldürülmüş ve gömülmüş olabileceği ortaya çıktı. Çevrede yapılan çalışma neticesinde Balkaş'ın cenazesi tabanca ile vurulmuş olarak ve toprağa gömülmüş olarak Abdülbaki mahallesindeki dere yatağında bulundu. Cesedi toprak altından çıkarılan Balkaş'ın cansız bedeni otopsi için Develi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetin şüphelisinin ise Balkaş'ın arkadaşı olan birçok defa sosyal medya hesabında fotoğrafı bulunan Eyüp Y. olduğu ortaya çıktı. İşlediği cinayet sonrası kayıplara karışan Eyüp Y.'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.