DOLAR 32,5096 -0.11%
EURO 34,9685 0.35%
ALTIN 2.432,070,38
BITCOIN %
Kayseri
29°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Okul tuvaletinde öğrencisine cinsel tacizde bulunan öğretmen hakkında karar verildi!

İğrenç olay KKTC'de Lefkoşa Türk Lisesi'nde yaşandı. Lisede görev yapan beden eğitimi öğretmeni H.G, 17 yaşındaki öğrencisi E.S'ye okul tuvaletinde cinsel tacizde bulunduğu ve bu anları da kamera kaydına aldığı iddiasına ilişkin açılan soruşturma sonuçlandı. İlgili kişinin hem öğretmenlikten hem de kamu görevinden ihraç edildiği ifade edildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC'de yaşanan iğrenç olay 7 Mart tarihinde ortaya çıkmıştı. İddiaya göre lisede görev yapan beden öğretmeni H.G, lise son sınıf öğrencisi E.S'ye cinsel istismarda bulunmaya başlamış, okul tuvaletinde yaşanan bu olayı kayıt altına aldığı iddia edilmişti. Aynı zamanda liseli kıza arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye girmesi için para verdiği de iddia edilmişti.

OLAY MEB'E İHBAR EDİLDİ

Olay, MEB'e yapılan bir ihbar ile ortaya çıktı. Okula giden polis ekipleri, öğretmen ve öğrencinin cep telefonlarına el koydu. Aynı zamanda cihazlardaki görüntüler de incelenmek üzere ele geçirildi. Bugün konuyla ilgili bakanlıktan açıklama geldi.

İHRAÇ EDİLDİ

Bakanlığın konuyla ilgili bugün yapmış olduğu açıklamasında kişinin öğretmenlik ve kamu görevinden ihraç edildiği ifade edilirken, adli soruşturmanın da devam ettiği belirtildi.

ÇÜRÜK ELMALARI SİSTEMDEN AYIKLIYORUZ

Soruşturma devam ederken, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, okula giderek öğretmen ve öğrencilerle görüştü. Çavuşoğlu, “Eğitim camiası içerisinde, arada sırada çıkan çürük elmaları sistemden ayıklama noktasında kararlıyız” ifadesini kaydetti.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.