DOLAR 32,3771 0.16%
EURO 34,9802 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Okan Geçgel’den Mevlit Kandili Açıklaması

TİGAD ( Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Genel Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Geçgel, Mevlid Kandili dolayısı ile bir açıklama yaptı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçgel, “Mevlid Kandili'nin bütün insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.
TİGAD ( Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Genel Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Geçgel, “28 Ekim Çarşamba gününü 29 Ekim Perşembe gününe bağlayan gece olan Mevlid Kandili’nde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğumunun yıldönümünü idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Mevlid Kandili ve diğer tüm mübarek günler, toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı günlerdir. Mevlid Kandili'nin bütün insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini diliyor, dünyada adaletin hakim olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta Kayserili hemşerilerimizin olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.