DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9763 -0.29%
ALTIN 2.324,260,22
BITCOIN 22761680,27%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ÖDÜLLÜ MEDYA YARIŞMALARI TANITIMI VE EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve ayrı ayrı organize edilen ödüllü medya yarışmalarının tanıtım toplantısı ile “Geleneksel ve Dijital Medyada Çocuk İstismarı” konulu eğitim semineri Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzenlenecek olan yarışmaların tanıtımı Gazeteciler Cemiyeti’nde yapıldı. Toplantının açılışında konuşan KGC Başkanı Metin Kösedağ,  Kayseri Gazeteciler Cemiyeti 2021 Ödüllü Medya Yarışması hakkında bilgiler vererek, düzenlenen yarışmanın son başvuru tarihinin 10 Ocak 2022 olduğunu söyledi. Kösedağ, yarışmaya farklı dallar da eklendiğini belirterek, “Özellikle radyocu üyelerimizin talepleri doğrultusunda “En İyi Radyo Programcılığı” dalının yanı sıra köşe yazarlığı dalını da yarışma kategorilerini ekledik” dedi. Yarışmanın final toplantısı olan ödül töreni için de şehir dışını düşündüklerini belirten Kösedağ, “Katılım konusunda üyelerimizin gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.
 

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın da konuşmasında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri Yarışması’nın bu yıl ki temasının çevre olarak belirlendiğini söyledi. ERÜ İletişim Fakültesi’nin web sitesinde yarışmanın katılım şartlarının ilan edildiğine dikkat çeken Dekan Aydın,  yarışmaya son başvuru tarihinin 15 Ocak 2022 olduğunu belirtti. 

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise yaptığı konuşmada yarışmasının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri’nin bu yıl şehir ve medya, çevre temasıyla düzenleneceğinin altını çizen Rektör Çalış, şunları kaydetti: “ Bu yıl tüm dünya çevre felaketlerine maruz kaldı. Orman yangınları, sel felaketlerine kadar birçok felaket ile karşı karşıya kaldık. Sizlere basın mensupları olarak vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi noktasında çok büyük görevler düşmekte. Bu yıl böyle bir temanın seçilmesi de çok uygun ve isabetli oldu.  ‘Şehir ve Medya, Çevre 2021’ temasıyla özellikle genç iletişimci arkadaşlarımız, basın mensuplarımız hem bu yarışma ile bilinçlenmiş olacak, hem de vatandaşlarımızı bilinçlendirmiş olacaklar.”

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve  Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri Yarışması 2021 Ödüllü Medya Yarışması’nın tanıtım toplantısının ardından ERÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Vahit İlhan ve İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Öztekin tarafından KGC üyelerine “Geleneksel ve Dijital Medyada Çocuk İstismarı” konulu eğitim semineri verildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.