DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20810192,44%
Kayseri
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Nikah işlemlerinde online başvuru dönemi

Nikah işlemlerinde online başvuru dönemi

KAYSERİ (1HA) – Melikgazi Belediyesi, nikah işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla, nikah ön başvurularında online sisteme geçti. Uygulamanı4n Kayseri’de ilk olduğu ifade edildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:45
Nikah işlemlerinde online başvuru dönemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi Belediyesi tarafından, evlenecek olan çiftlerin nikah işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir çalışma başlatıldı. Nikah ön başvurularında online sisteme geçildi.

Belediye olarak teknolojinin olanaklarından yararlandıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “1 Ağustos itibariyle evlenecek çiftler nikah işlemleri ön başvurularını belediyemizin internet sitesinden yapabiliyor. Bunun için belediyemiz resmi internet sitesinde online işlemler kısmında bulunan e-belediye komutuna tıklayarak evlendirme randevusu kısmından ön başvuru randevusu sayfasına geçebilirsiniz. Sayfada bulunan kişisel bilgileri belirterek, beyan ettiğiniz randevu saatini seçip ön başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kayseri’de ilk olarak uygulanan bu sistem vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştırmak için hizmetlerine sunuldu. Belediyemizde beklemeden işlemler hızlanacak. Oluşturulan randevu saatinde vatandaşlarımız 5’er adet fotoğraf ve kimliklerinin asılları ile belediyemiz evlendirme memurluğunda hazır bulunacaklar” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.