DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074828-1,51%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

MUHTARLAR BELEDİYE DE

Belediye Başkanımız Baki BAYRAK , mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek belediyemizin 2.yılında yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkanımız Baki BAYRAK , ilçemizin kalkınması, gelişimi, noktasında başlattığı uygulama doğrultusunda belirli aralıklarla dernek ve sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve değişik alanlarda gruplarla istişare toplantılarına devam ediyor.
Sarız Sosyal Yaşam Merkezinde, AK Parti İlçe Başkanımız Hulusi KARA, MHP İlçe Başkanımız Hayrullah KÖKOĞLU ,Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Muhtarlarımız ile bir araya gelen Başkanımız Baki BAYRAK ; “ Muhtarlarımız bizim sokaktaki gözümüz, kulağımız, halkımızla aramızdaki köprümüz. Bizim için görüşleriniz ve gözlemleriniz çok önemli. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hep beraber
dolu dolu geçen 2. hizmet yılımızın ardından gurur duyarak söylüyoruz ki; Belediye olarak ilçemizi daha da yaşanabilir kılmak amacıyla pek çok alanda atılımlar yapıyor, sizlere beklentilerinizin ötesinde bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bugüne dek yaptığımız faaliyetler, bundan sonra da artırarak yapacağımız faaliyetlerin kanıtıdır. Belediyemizin gerçekleştireceği projeleri noktasında mahalle muhtarlarına büyük sorumluluk düşüyor. Sizin de fikirlerinizle oluşan projelerimize destek olun, yapılması gereken ne varsa hep birlikte yapalım, ilçemizi ulaşması gereken zirveye hep birlikte taşıyalım ve içimizdeki gücü Sarız’ımızın kalkınması noktasında harcayalım” dedi.
Başkanımız Baki BAYRAK , toplantı esnasında muhtarların kendisine yöneltilen talepleri dosya halinde alarak , günün anlamıyla ilgili tüm muhtarlarımıza ve meclis üyelerimize birer plaket takdim edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.