DOLAR 32,4964 0.26%
EURO 34,6153 0.33%
ALTIN 2.489,180,26
BITCOIN %
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Müge Anlı’da sahte gelin şoku!

Bugün Müge Anlı’da işlenen sahte gelin vakası şaşırttı. 25 yaşındaki Halil Kurt isimli şahıs, üvey anneannesi aracılığıyla tanıştırıldığı kadın tarafından dolandırıldığını söyledi. Daha öncede yine benzer sahte gelin tarafından dolandırıldığını dile getirince herkes şoke oldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 İlk tanıştırıldığı kişinin de Gaziantep’te olduğunu ve aracılar vasıtasıyla tanıştırıldığını belirten Halil Kurt toplamda 2 sahte geline 100 bin lirasını kaptırdı. Olayla ilgili anneannesini suçlayan genç adam bir şoku daha canlı yayına gelen telefonlarla yaşadı.

 Bugün Müge Anlı’da işlenen sahte gelin vakası şaşırttı. 25 yaşındaki Halil Kurt isimli şahıs, üvey anneannesi aracılığıyla tanıştırıldığı kadın tarafından dolandırıldığını söyledi.

Daha öncede yine benzer sahte gelin tarafından dolandırıldığını dile getirince herkes şoke oldu. İlk tanıştırıldığı kişinin de Gaziantep’te olduğunu ve aracılar vasıtasıyla tanıştırıldığını belirten Halil Kurt toplamda 2 sahte geline 100 bin lirasını kaptırdı.

Olayla ilgili anneannesini suçlayan genç adam bir şoku daha canlı yayına gelen telefonlarla yaşadı.

Daha öncede yine benzer sahte gelin tarafından dolandırıldığını dile getirince herkes şoke oldu. İlk tanıştırıldığı kişinin de Gaziantep’te olduğunu ve aracılar vasıtasıyla tanıştırıldığını belirten Halil Kurt toplamda 2 sahte geline 100 bin lirasını kaptırdı.

Yaşanan dolandırıcılık olayının ardından 25 yaşındaki Halil ve anne Emine Kurt soluğu Müge Anlı’da aldı. 

DAHA ÖNCEDE DOLANDIRILMIŞ 

Genç adamın daha önce de sahte gelinlere para kaptırdığı ortaya çıktı. Son denemesinde sahte geline 60 bin lira kaptıran Kurt'un 3 yıl önce de başından benzer bir olay geçtiği öğrenildi. Yıllar önce de evlilik hayali kuran genç adam o zaman da 40 bin lira dolandırılmış.

Sahte gelinlere toplam 100 bin lira kaptıran genç ise hala çektiği kredilerin taksitini ödemeye çalışıyor. Oğlunun evlendirmek isteyen anne ise bu yaşadıkları karşısında büyük şok yaşandı.

Müge Anlı canlı yayınına katılan anne ve oğlu yardım bekliyor. Sahte gelinlere 100 bin lira kaptıran Halil Kurt, hem parasını geri istiyor hem de kendisini dolandıran sahte gelinlerin ceza almasını istiyor. İki kez dolandırılan gencin hikayesi ise şaşkınlıkla karşılandı.

HİÇ ŞÜPHELENMEDİM 

İki kez sahte gelinler tarafından dolandırılan Halil’in annesi gelin adayından hiç şüphelenmediğini belirterek, “ne istiyorsa aldık, yaptık” dedi.

ÜVEY ANNEANNESİ CANLI YAYINDA 

Müge Anlı, yaşanan olayla ilgili konuşan üvey anneannen de işin içinde olabileceğinden şüphelendi. Canlı yayında gelen telefon ile herkes şoke oldu.

Üvey anneanne Özlem'in komşusu olduğunu belirten Yaşar Kaya adlı kişi de bir aynı yöntemle kendisinin de dolandırıldığını söyledi. 40 bin lira dolandırıldığını söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.