DOLAR 32,5872 0.04%
EURO 34,9235 0.06%
ALTIN 2.435,270,23
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı!

Koronavirüs salgını sebebiyle sınavlar ertelenmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurulumları Bursluluk Sınavlarını ertelediğini duyurdu

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:31
Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 Haziran'da yapılması planlanan Bursluluk Sınavları ertelendi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapmış olduğu açıklamaya göre Bursluluk Sınavları 5 Eylül'e ertelendi.

MEB AÇIKLADI

Binlerce öğrencinin hazırlandığı Bursluluk Sınav tarihleri ertelendi. Konuyla ilgili MEB, yapmış olduğu açıklamasında, 6 Haziran'da yapılması planlanan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavlarının 5 Eylül'e erteleneceğini duyurdu.

5 EYLÜL'DE YAPILACAK

 

MEB'in yapmış olduğu açıklamada şu ifadeler kaydedildi:

“6 Haziran'da yapılacağı ilan edilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın 5 Eylül'de gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır”

AÖL 2. dönem sınav tarihi açıklandı mı? Açık Lise sınavları ne ...

BURSLULUK SINAV KONULARI NEDİR?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavlarına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Selçuk, yapmış olduğu açıklamasında, sınav konuları hakkında bilgi verdi. Buna göre sınav konuları şu şekilde ifade edildi:

“Bu sınava girecek öğrencilerimiz de bulundukları sınıfların birinci dönem müfredat ve kazanımlarından sorumlu olacaklar. Ayrıca bu sınava girecek 10. ve 11.sınıf öğrencilerimiz 9. sınıfın tüm müfredatından sorumlu oluyorlardı. Bu kapsamı da daralttık ve 10. ve 11.sınıf öğrencilerimiz de sadece 9. sınıfın birinci dönem müfredat ve kazanımlarından sorumlu olacaklar”

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.