DOLAR 32,5351 -0.04%
EURO 34,9242 0.18%
ALTIN 2.436,360,56
BITCOIN 2062046-4,47%
Kayseri
29°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

MERAM DA KATLI OTOPARK

Başkanlar Meram Katlı Otopark İnşaatını İnceledi Başkan Altay: Meram’a Yakışır Bir Otopark Kazandırıyoruz Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Meram Yeraltı Katlı Otopark inşaatını inceledi. Başkan Altay, bin aracın aynı anda park edebileceği, Meram’a yakışır bir otopark kazandırmış olacaklarını söyledi. Başkan Kavuş, Meram Son Durak ve Tavus Baba bölgesinin daha güzel bir hale geleceğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkanlar Meram Katlı Otopark İnşaatını İnceledi

Başkan Altay: Meram’a Yakışır Bir Otopark Kazandırıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Meram Yeraltı Katlı Otopark inşaatını inceledi. Başkan Altay, bin aracın aynı anda park edebileceği, Meram’a yakışır bir otopark kazandırmış olacaklarını söyledi. Başkan Kavuş, Meram Son Durak ve Tavus Baba bölgesinin daha güzel bir hale geleceğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.