DOLAR 32,5974 0.34%
EURO 34,8197 0.21%
ALTIN 2.512,771,15
BITCOIN %
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

MELİKGAZİ VOLEYBOL TAKIMI URFA’YI 3-0 YENDİ

Kayseri'de Melikgazi Belediyespor voleybol takımı kendi evinde oynadığı müsabaka maçında Şanlıurfa Belediyespor’u 3-0 yendi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galibiyetlerinden dolayı voleybol takımı oyuncularını tebrik eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Voleybol müsabakası maçları dün başladı. Erkekler 1.Lig B grubunda mücadele eden Melikgazi Belediyespor voleybol takımımız ilk maçında güzel bir galibiyet aldı. Takımımız Kayseri Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan maçta Şanlıurfa Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Melikgazi Belediyespor Kulübümüz bizim emeklerimizi boşa çıkarmıyor. Voleyboldan, basketbola, futbola kadar her alanda başarılı çalışmalara imza atan takımlarımızı yürekten kutluyorum. Spor disiplin demektir. Disiplin ve iyi bir çalışma ile de başarı kaçınılmaz oluyor. Sporcularımız üzerinde emekleri çok olan antrenörlerimize de çok teşekkür ederim. Karşılaşma boyunca centilmence bir oyun sergileyen her iki takımımızı da tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.