Melikgazi'nin yeni nikah salonunda mutlu başlangıç

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Evlendirme Memurluğu çalışanlarıyla bir araya gelerek çalışmalarını değerlendirdi.

 Yenilenen nikah salonunu inceleyen Başkan Palancıoğlu, evlenmek için başvuruda bulunan vatandaşlarla da bir araya gelip mutluluklar diledi.

Evliliğin, kişinin hayatında aldığı en önemli karar olduğunu vurgulayan Başkan Palancıoğlu, Nikah kararı, hayattaki en önemli karar. Bu ülkenin geleceği için evliliklerin uzun ömürlü olması önemli. Allah herkese mutlu bir hayat ve hayırlı evlatlar nasip etsin dedi.

Melikgazi Belediyesi’nin sadece nikah salonlarında değil, evlerde, hastanelerde, cezaevlerinde de nikah kıydığını belirten Başkan Palancıoğlu, Biz bir tek uzayda nikah kıymıyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmayı görev ediniyoruz dedi.

2024 yılı itibarıyla Melikgazi Belediyesi Evlendirme Memurluğu, toplamda 3 bin 800 çiftin nikahını kıydı. Başkan Palancıoğlu, bu mutlu anlara tanıklık etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Evlendirme Memurluğumuz yoğun bir mesaiyle çalışıyor. Çiftlerimize mutluluklar diliyorum şeklinde konuştu.

Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme