DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077990-1,24%
Kayseri
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

MELİKGAZİ’DEKİ OKULLAR EĞİTİM ÖNCESİ İLAÇLANDI

Melikgazi Belediyesi, 6 Eylül'de eğitim ve öğretim dönemine başlayacak okullarda zararlı haşerelere ve korona önlemleri kapsamında ilaçlama çalışması yaptı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 03:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim dostu bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak halk sağlığı için sorumluluk bilinciyle hareket diyoruz. Eğitime yapmış olduğumuz yatırım ve hizmetlerle eğitim dostu bir belediyeyiz. Okullarda sadece hijyen çalışmaları yapmıyoruz. İlçe genelinde ihtiyacı olan okullarımızda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları da yapıyoruz. Geleceğimizin ve ülkemizin teminatı olan yavrularımızın daha rahat ve temiz ortamda eğitim görebilmesi için elimizden ne gelirse yapıyoruz. Toplu kullanım alanları da yapıldığı gibi okullarımızda zararlı virüs, bakteriler, haşere, mantar ve mikroplara karşı dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına hızla sürdürüyoruz. Anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda yapılan haşere ilaçlaması kapsamında, öğrencilerin toplu kullanım alanları arasında yer alan tuvaletler ile idarecilerin odaları da ilaçlandı. Okullarımızın hijyen noktasında bir sıkıntısı yok. Velilerimiz, öğrencilerimizi gönül rahatlığıyla okula gönderebilirler.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.