DOLAR 32,5542 0.11%
EURO 34,9263 0.68%
ALTIN 2.434,250,08
BITCOIN 21694660,47%
Kayseri
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MELİKGAZİ’DE  YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MELİKGAZİ’DE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bahar mevsimiyle beraber alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Melikgazi Belediyesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Hulusi Akar Bulvarı’nı Sivas Caddesi’ne bağlayan kanal boyunda geniş çaplı bir yol çalışmasına başladı. Yol genişletme çalışması tamamlanan 2,5 kilometrelik hat üzerinde yapılan çalışmalar sonucu asfalt, kaldırım, otopark, bisiklet yolları ile bağlantı yolu yeni görünümüne kavuşacak.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:14
MELİKGAZİ’DE  YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  “Geçtiğimiz yaz ayından beri Yıldırım Beyazıt Mahallemizde büyük çaplı bir çalışma yaptık. Burada KASKİ, Kayserigaz, KCETAŞ ve Türk Telekom gibi alt yapı kurumları çalışmalar yaptı. Yıldırım Beyazıt Mahallemizde asbestli su borularının olduğu eski boruları vardı. Boruların tamamı değiştirildi ve kanserojen su borularından mahallemiz kurtulmuş oldu. Aynı zamanda yağmur suyu hattı da yapıldı. Bu yol hattındaki gecekondu evlerin yıkım işlemleri yapıldıktan sonra kanal boyundaki yolumuz biraz daha genişledi. Burada güzel bir kaldırım ve park çalışmamız da olacak. Çalışmalar bittikten sonra sağlı sollu yolumuzu 15-20 yaşında ağaçlarla yeşillendireceğiz. Bu alanda gecekonduların yıkılmasıyla birlikte kaldırım, bisiklet yolu ve otopark çalışmamızda olacak. Mahallemizin ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri alt yapı kurumlarımızla birlikte tamamlamış olacağız.” dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.