DOLAR 32,3492 0.29%
EURO 35,1153 -0.07%
ALTIN 2.310,041,44
BITCOIN 22937433,74%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Melike yardım bekliyor

Melike yardım bekliyor

SOSYAL DUYARLILIK... Kayseri Yahyalı İsmet mahallesinden Yilmaz Haskan kardeşimizin dünya tatlısı 8 yaşındaki kızı Melike doğduktan sonra meydana gelen skolyoz (omorilik eğriliği) hastası.Artık büyüdükçe kemikler ciğeri sıkıştırıyor nefes almakta zorlanıyor. Türkiye'de bu tür hastalara bakan uzmanlara gösterilmesine rağmen bir sonuç alınamamış. Muhtemelen yurt dışında tedavi olması gerekecek.Bunun içinde duyarlı,merhametli maddi durumu iyi olan hayırsever işadamlarımızdan bu dünya tatlısı kızımıza yardımcı olmalarını özellikle istirham ediyorum.Lütfen Melike Naz'ın yürümesine yardımcı olalım ???? hadis. sen verki hallahta sana versin...Allah ım hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:50
Melike yardım bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SOSYAL DUYARLILIK…
Kayseri  Yahyalı İsmet  mahallesindenYilmaz Haskan kardeşimizin dünya tatlısı 8 yaşındaki kızı Melike doğduktan sonra meydana gelen skolyoz (omorilik eğriliği) hastası.Artık büyüdükçe kemikler ciğeri sıkıştırıyor nefes almakta zorlanıyor. Türkiye'de bu tür hastalara bakan uzmanlara gösterilmesine rağmen bir sonuç alınamamış. Muhtemelen yurt dışında tedavi olması gerekecek.Bunun içinde duyarlı,merhametli maddi durumu iyi olan hayırsever işadamlarımızdan bu dünya tatlısı kızımıza yardımcı olmalarını özellikle istirham ediyorum.Lütfen Melike Naz'ın yürümesine yardımcı olalım ???? hadis. sen verki hallahta sana versin…Allah ım hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.