DOLAR 32,5649 0.13%
EURO 34,9093 0.65%
ALTIN 2.435,990,15
BITCOIN 21722330,70%
Kayseri
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

MELİK GÖKÇEK BU İŞLERİ 70 GÜNDE YAPTI!

İyi Partili Kazım Yücel, Furkan Doğan Kavşağında plansız devam eden çalışmalar nedeniyle tramvay hattının hala açılamadığını ve bundan dolayı da vatandaşların mağdur olduğunu dile getirdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAZIM YÜCEL”TRAMVAY TEPKİSİ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a da göndermelerde bulunan Kazım Yücel, geçmişte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bu işleri 70 günde bitirdiğini hatırlattı. Yücel, alt yapı kuruluşları ile koordinesiz çalışmalar neticesinde bu durumun ortaya çıktığını söyledi.

Furkan Doğan Kavşağı olarak bilinen Hulisi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarının kesiştiği noktadaki katlı kavşak çalışmaları devam ediyor. Katlı kavşak nedeniyle de Talas tramvay hattı ise hizmet vermiyor. Bu duruma Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel tepki gösterdi. Çalışmanın yapıldığı alanda bir açıklama yapan Yücel, vatandaşın mağdur edilmeye devam ettiğini vurguladı.

ALT GEÇİT VE BATTI ÇIKTILAR HESAP EDİLMEDİ

İyi Partili Kazım Yücel, ‘’Kıymetli Kayserili hemşerilerim, Hulusi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarının kesiştiği noktanın tam ortasındayım. Yani Sivas Caddesinden Erciyes Üniversitesine giden tramvayın olduğu yerdeyim. Biliyorsunuz Hulusi Akar Bulvarı 2 yıl kadar önce hayata geçirildi. 2 yıl önce bu alt geçitler, battı çıktılar hesap edilmedi. Sonradan hesaba katıldığını kabul edelim. Bununla ilgili 11. ayda bir karar alındı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, ne Kaski ile ne de gaz şirketi ile de görüşmediği ortada. Hızlı bir şekilde bu yolun inşaatına başlandı. Fakat 6. ayın ilk haftası, ikinci haftası bu tramvay hattının açılacağı denirken hala gördüğünüz gibi tramvay hattının açılmasını mümkün olmayan bir durumda.’’ dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.