DOLAR 32,5652 0.15%
EURO 34,8773 0.57%
ALTIN 2.423,87-0,35
BITCOIN 21635461,00%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

MEKSİKALI OYUNCU GELDİ

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR MEKSİKALI MİLLİ OYUNCUYU TRANSFER ETTİ Türkiye Erkekler 1. ligi A grubunda mücadele eden Kayseri Melikgazi Belediyespor Kulübü Meksika Milli Voleybol Takım Oyuncusu Daniel Vargas Osorio ile anlaştı. Voleybol takımına başarılı oyuncuları transfer ettiklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Yeni oyuncumuz Daniel'in tecrübesi ve başarılarıyla takımımıza katkı sağlayacağından eminim. Yeni transferimizin takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Voleybola Pumas Unom (Meksika) Spor Kulübünde başlayan tecrübeli oyuncu Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi Iraklıs (Selanik) takımlarında oynadı. Türkiye'de ise Palandöken Belediyesspor, Asur Gençlik Belediyespor gibi kulüplerde oynadı. 1.87 boyunda olan oyuncu 2014 Polanya'daki Fivb Erkekler Dünya Şampiyonası ve 2016 Meksika Erkek Milli Takımı ile Rio'da düzenlenen olimpiyat oyunlarına katıldı. İnşallah bizim takımımızda da güzel başarılara imza atacak." dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR MEKSİKALI MİLLİ OYUNCUYU TRANSFER ETTİ

Türkiye Erkekler 1. ligi A grubunda mücadele eden Kayseri Melikgazi Belediyespor Kulübü Meksika Milli Voleybol Takım Oyuncusu Daniel Vargas Osorio ile anlaştı.

Voleybol takımına başarılı oyuncuları transfer ettiklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yeni oyuncumuz Daniel’in tecrübesi ve başarılarıyla takımımıza katkı sağlayacağından eminim. Yeni transferimizin takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Voleybola Pumas Unom (Meksika) Spor Kulübünde başlayan tecrübeli oyuncu Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi Iraklıs (Selanik) takımlarında oynadı. Türkiye’de ise Palandöken Belediyesspor, Asur Gençlik Belediyespor gibi kulüplerde oynadı. 1.87 boyunda olan oyuncu 2014 Polanya’daki Fivb Erkekler Dünya Şampiyonası ve 2016 Meksika Erkek Milli Takımı ile Rio’da düzenlenen olimpiyat oyunlarına katıldı. İnşallah bizim takımımızda da güzel başarılara imza atacak.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.