DOLAR 32,4946 -0.01%
EURO 34,9729 -0.18%
ALTIN 2.440,110,17
BITCOIN 20958260,26%
Kayseri
27°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Masterchef Sefa parmağını blendera kaptırdı!

TV8 ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişinin yakından takip etiği MasterChef Türkiye yarışmasında korkunç bir kaza yaşandı. MasterChef Sefa yarışmada verilen Danilo Şef'in yemeğini yaparken parmağını blendera kaptırdı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'de TV8 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden ünlü şeflerin jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye yarışmasında bu akşam yayınlanan bölümde korkunç bir kaza olduğu görüldü. MasterChef Türkiye yarışmasında bu gece dokunulmazlık için yarışan MasterChef Ebru'nun takımı, mavi takım karşısında yenilince İtalyan Şef Danilo Zanna'nın yapmış olduğu tabağı yapmak için kırmızı takım oyuncuları birbiriyle yarıştı.

 

PARMAĞINI KAPTIRDI

MasterChef yarışmacıları İtalyan Şef Danilo Zanna yapmış olduğu tabağı çıkartabilmek için uğraşırken MasterChef Türkiye yarışmasında yarışan Sefa'nın bir anda blendera parmağını kaptırması MasterChef yarışmacılarını korkuttu.

SAĞLIKÇILAR STÜDYOYA GELDİ

Danilo Şef yayınlanan görüntülerde hemen sağlıkçıları stüdyoya davet ettiği görüldü. O sırada ise diğer yarışmacıların yaşanan durum karşısında yüzlerindeki korku dikkat çekti. 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Masterchef Sefa yaşamış olduğu korkunç kaza sonrasında sağlık ekipleri tarafından kendisine müdahale edilmesinin ardından yarışmaya kaldığı yerden devam etti sağlık durumunun iyi olduğu görüldü

 

kamupersonel.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.