DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067804-2,12%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
LGS de sınav  günü

LGS de sınav günü

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.Başkan Ürkündaş; mesajında şunları söyledi.Sevgili Öğrenci yavrularımız Mart ayından bu yana ülkemizi etkisi altına alan korona virüs nedeniyle ikinci dönem okullarınız kapalı olmasına rağmen,Uzaktan eğitimlerle sizler bu sınava hazırlandınız.Bu süreçte sizlerin başarısı için büyük emek harcayan öğretmenlerimize,sabır ve gayret gösteren siz öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. LGS'ye girecek olan sevgili çocuklarımız; sizlere güveniyoruz, sizlerde kendinize güvenin. Başaracağınızdan emin olun,Elinizden gelenin en iyisini yapacak ve başaracaksınız. Sizin zekanız, sizin enerjiniz her engeli aşar. Zorluklar, başarının değerini artırır. LGS de bu başarınızın sadece bir tanesidir.sınavlar öğrencinin bayramıdır.bu sınavda sizin bayramlarınızdan biridir.Bayramınızı mutlu ve neşeli geçirmek için Öğretmenlerinizin uyarıları hep aklınızda olsun.diyen Başkan Ürkündaş; Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz,vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını almanızı Cenab-ı Hak’dan niyaz eder yarın gireceğiniz sınavda hepinize başarılar dilerim dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:42
LGS de sınav  günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.Başkan Ürkündaş; mesajında şunları söyledi.Sevgili Öğrenci yavrularımız Mart ayından bu yana ülkemizi etkisi altına alan korona virüs nedeniyle ikinci dönem okullarınız kapalı olmasına rağmen,Uzaktan eğitimlerle sizler bu sınava hazırlandınız.Bu süreçte sizlerin başarısı için büyük emek harcayan öğretmenlerimize,sabır ve gayret gösteren siz öğrencilerimize  teşekkürlerimi sunuyorum. LGS'ye girecek olan sevgili çocuklarımız; sizlere güveniyoruz, sizlerde  kendinize güvenin. Başaracağınızdan emin olun,Elinizden gelenin en iyisini yapacak ve başaracaksınız. Sizin zekanız, sizin enerjiniz her engeli aşar. Zorluklar, başarının değerini artırır. LGS de bu başarınızın sadece bir tanesidir.sınavlar öğrencinin bayramıdır.bu sınavda sizin bayramlarınızdan biridir.Bayramınızı mutlu ve neşeli geçirmek için Öğretmenlerinizin uyarıları hep aklınızda olsun.diyen Başkan Ürkündaş; Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz,vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını almanızı Cenab-ı Hak’dan niyaz eder yarın gireceğiniz sınavda hepinize başarılar dilerim dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.