DOLAR 32,5703 0.08%
EURO 35,0284 0.44%
ALTIN 2.421,74-0,04
BITCOIN 2093545-3,45%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Kuzulara Seyyar Taziye Çadırı

Kayseri İl genelinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kocasinan İlçesinde yaylada tipiden mahsur kalan kuzuları, cenazelerde kullanılan taziye çadırı donmaktan kurtardı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabah erken saatlarda Kocasinan İlçesine bağlı Elmal Mahallesi Yaylasında tipiye yakalalanan kuzular için sahipleri tarafından iİlçe ziraat odasından yardım istendi. Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş de durumu İncesu Ziraat Odası Başkanı Yaşar Karaçavuş’a bildirdi. Her iki oda da yardım amaçlı Kocasinan ve İncesu belediyeden destekle 4 adet cenaze taziye çadırını Elmalı Mahallesi Yaylasında bulunan çobanlara gönderdi.
Bu sayede 4 sürüye ait yaklaşık bin adet kuzu, vinçle yerleştirilen seyyar ağıl da , sıcak bir ortama kavuştu.
İncesu Ziraat Odası Başkanı Yaşar Karaçavuş,’’Elmalıda ,Tahirini türkmenlerimizin tipide kalan kuzularını kurtarma amaçlı Kocasinan Ziraat Odası başkanına,belediye ekiplerine,İncesu Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Albayrak’a katkılarından dolayı ,göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ederim’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.