DOLAR 32,3771 0.16%
EURO 35,0304 -0.2%
ALTIN 2.324,630,24
BITCOIN 2264305-0,79%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Küçük Almila’dan KANKA’ya destek

Küçük Almila’dan KANKA’ya destek

KAYSERİ (1HA-ÖZEL) - Küçük Almila, 10’uncu yaş gününde annesi ile birlikte yaptığı el işi ürünleri satıp, gelirini Kansere Karşı Birlikte Derneği’ne (KANKA) bağışladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:58
Küçük Almila’dan KANKA’ya destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçük Almila, 10’uncu yaş gününde annesi ile birlikte yaptığı el işi ürünleri satıp, gelirini KANKA’ya doğum günü bağışı olarak bağışladı. Sergi hakkında konuşma yapan Kansere Karşı Birlikte Derneği (KANKA) Başkanı Prof. Dr. Musa Karakürkçü, “Hasta çocukların dertleriyle dertlenen çocuklara ve ailelere ihtiyacımız var” dedi. Yapılan eserlerin satılarak, hastanede kanser tedavisi gören ve ihtiyacı olan insanlara yardım olarak gideceğini söyleyen Karakürkçü, “Burada ayrı bir toplantıda buluştuk, burası bir ilk oldu. Bizim hayırsever çocuklarımız var Almila’da onlardan bir tanesi. Almila annesiyle beraber yaptığı sanat eserlerini, doğum gününde satıp kanserli çocukların yararına kullanılmasını istemiş. Annesi de bize geldi böyle bir şey mümkün mü diye bizde buna çok sevindik. Daha öncede bir annemiz doğum yaptığında, doğum sonrası gelen hediyeleri KANKA’ya bağışlamıştı. İnsanlar arasında ki iletişim ve hayırseverlik bu şekilde yayılıyor. Böyle insanlara ihtiyacımız var. Bazı hasta çocukların dertleriyle dertlenen çocuklara ve ailelere ihtiyacımız var. Burada da onun bir örneğini görüyorsunuz. Çok güzel sanat eserleri var. Hem Almila hem de annesi uğraşmış ve şimdi bunlar satılacak ve hastanede kanser tedavisi gören ihtiyacı olan insanlara yardım olarak gidecek. Bunun düşünen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu arada Almila’nın da doğum gününü kutluyoruz. Nice sağlıklı mutlu yıllar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.