DOLAR 32,5498 0.14%
EURO 34,9139 -0.23%
ALTIN 2.438,900,15
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kuaför ve berberlerin hangi günler kapalı olacakları belli oldu

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de bulunan kuaför, berber ve güzellik salonlarının hangi günler kapalı olacağı Ticaret İl Müdürlüğü tarafından açıklandı. Buna göre, Kayseri Merkez’de berberler ve kuaförler Pazar günleri kapalı olacak. 

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İl Ticaret Müdürlüğü, berber ve güzellik salonlarının hangi günler kapalı olacağını açıkladı. Konuyla ilgili yapılan açıklama, “İlimiz ve ilçelerinde faaliyet gösteren Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarının haftada bir gün kapalı olması ile ilgili, Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde; Meslek Kuruluşlarının görüşleri ve Valilik Makamının 02.09.2022 tarih ve 77762928 sayılı olurları ile aşağıdaki listede belirtilen günlerde Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarının 01.10.2022 tarihinden itibaren kapalı olması uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi. 
Buna göre, Kayseri Merkez (Melikgazi- Kocasinan), Hacılar, Yahyalı ve Tomarza ilçelerinde bulunan berberler ve kuaförler Pazar günleri kapalı olacak. Talas ilçesinde berberler Çarşamba günü, kuaförler ise Pazar günleri kapalı olacak. İncesu, Pınarbaşı ve Sarıoğlan (Akkışla) ilçelerinde berberler Pazar günü, kuaförler ise Salı günleri kapalı olacak. Yeşilhisar ilçesinde, berberler Çarşamba günü, kuaförler ise Pazar günleri kapalı olacak. Develi ilçesinde berberler Pazar günü, kuaförler ise Çarşamba günleri kapalı olacak. Felahiye (Özvatan) ilçesinde berberler ve kuaförler Salı günleri kapalı olacak. Bünyan ilçesinde ise berberler Pazar günleri kapalı olacakken, kuaförler de Pazartesi günleri kapalı olacak.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.