DOLAR 32,3752 0.16%
EURO 35,0362 -0.18%
ALTIN 2.324,760,24
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kozan’ın tanıtım çalışmaları

Sosyal Medya Fenomeni Kaburgacı Yaşar Usta yaklaşık 1 milyon takipçisine Kozan’ın tarihi ve kültürel yerleri ile gezilecek alanlarında çekimler yaparak ilçenin tanıtımını yaptı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaburgacı Yaşar Usta Kozan’ın tanıtımına katkı sağlamak adına Kozan Kalesinde 20 metre uzunluğunda Boru Kebabı yaptı ardından Adana’nın meşhur kebabı tanım filmine Dağılcak Tabiat parkı, Kozan Konakları ve Kozan barajı detayları ile ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri kebapla birlikte tanım için bir araya getirdi.

10 kişilik ekip ile Kozan’a gelen Kaburgacı Yaşar usta Kozan’ın tarihi yeleri ile tarihi sokak ve caddeleri ile Arıkan Konağı, Yukarı çarşı caddesi, Mustafa Kemal ve Yiğenoğlu sokak ile Dağılcak sosyal tesisleri ile Kozan Barajında bulunan İskele kafe ve teknede çekimler yaptı.

Kozan Barajında İskelede Tekne Turu yaparak çekimler yapıp kebap yapan Yaşar Usta; “Kozan’ın tarihi ve kültürel yerlerinin mutlaka gezilip görülmesi gerektiğini belirterek, Kozan kalesine hayran kaldığını söyledi.

Kaburgacı Yaşar Usta yaptığı açıklamada Kozan gerçekten Adana’nın tarihi ile kültürü ile güzel bir ilçesi çok yere gittim Kozan Kalesi gibi bir yer görmedim şahane bir yer, herkesin rahatlıkla gelip gezebileceği alanlar. Tavsiye ediyorum. ”dedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise her fırsatta Kozan’ın tanıtımı için çalıştıklarını Kozan’ın tarihi ile doğası ile tarihi çarşıları ile Adana’nın dikkat çeken bir ilçesi olduğunu belirterek doğa ve tarih tutkunlarını Kozan’a davet etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.