DOLAR 32,5982 0.33%
EURO 35,0156 0.1%
ALTIN 2.450,520,60
BITCOIN 20957490,10%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kozan Belediyesinden Parklarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Hızlandı

Kozan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm parkların bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Belediyesi, parklarda yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara daha keyifli ve rahat vakit geçirecekleri yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park ve yeşil alanlardaki çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmaları devam ederken bir taraftan da parklardaki bakım onarım çalışmaları da hız verdi. Ekipler ilçe genelindeki parklardaki eskiyen, yıpranan, kırılan fitness aletleri, banklar, oyun grupları, tahtaravalli ve salıncakları onarma, yenileme çalışmaları yapıyor. 

İlçe genelinde vatandaşların dinlenme alanı olan parklarda çalışmalarının kış yaz devam ettiğini belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yeni park çalışmalarının yanısıra bazı parklarında komple yenilendiğini ve mevcut parklarda ise şantiye ve Park ve Bahçeler ekipleri tarafından komple bakım ve onarım yapıldığını söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.