DOLAR 32,3465 0.26%
EURO 35,1293 -0.1%
ALTIN 2.308,211,36
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KÖYLÜLERDEN BELEDİYEYE TEPKİ

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde yapılan ağaç kesimi dolayısıyla vatandaşlar belediyeye tepki gösterdiler Kayseri de bir köyde belediyenin kestiği iddia edilen ağaçlar vatandaşların tepkisine neden oldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tomarza İlçesi’ne bağlı Akmezar Mahallesi sakinleri sosyal medyadan belediyeye ateş püskürdü.
Yapılan paylaşımda , ”Tomarza Belediyesi Akmezar Köyü eski ilkokul içindeki kavak ağaçlarını kesip kereste olarak satıyor.Kendi köyümüze kullanılmıyor.İçerdeki elma ağaçlarını , çam ağaçlarını, okul çatısını ve okul duvarlarını yıkıp harap ettiler ve temizlemediler .Onarmadılar , bu şekilde bıraktılar ,kaç aydır böyle ve bugün diğer ağaçları kesmeye geldiler ,zarar vermeye devam ediyorlar .Dünya yüzyıllardır bizim evimiz. Çevremiz ise bize en hakiki kaynakları sunan yegane yer. Toprağa düşen her bir tohumun ağaç olarak yetişmesi için hep beraber adım atalım.5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlu olsun.Böyle bir paylaşım atmak isterdik.Fakat tomarza Belediyesi ve Tomarza Kaymakamlığı çevreye olan düşkünlüğü ile tüm köy halkını mest etti ,ha bu arada Tomarza Belediyesi ve Kaymakamlığı köylü kendi imkanlarıyla ağaçlandırma yaptı ,köyün belirli noktalarına ne belediyenin nede kaymakamlığın bir tane aracı sulama yapmadı, satarken sahip çıkıyorsunuz ,ekime bir fidan yada bir damla su niye vermiyorsunuz, eyyyy Tomarza Belediyesi ,Tomarza Kaymakamlığı”, denildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.