DOLAR 32,3161 0.2%
EURO 35,1395 0.02%
ALTIN 2.292,850,69
BITCOIN 22900762,40%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

Koruma kararı talep etti

Avukat koca, iktisatçı eşi için uzaklaştırma ve koruma kararı talep etti KAYSERİ (BGC) - Kayseri'de 17 yıldır avukatlık yapan Gökmen D. 2 çocuğunun annesi 6 yılık eşi İlkay D. hakkında işyerine ve evine yaklaşmaması için uzaklaştırma ve koruma talep etti. Eşinin kendisine uyguladığı psikolojik şiddet ve iftiradan sıkıldığını iddia eden avukat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla boşanacağını duyurdu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplum artan şiddet olayları nedeniyle kadınların erkeklere karşı uyguladığı uzaklaştırma kararının tam tersi Kayseri’de yaşandı. 5 yıllık üst kamu görevliliği süresinin ardından 17 yıldır kentte serbest olarak avukatlık yapan Gökmen D. 6 yıl önce Yüksek İktisatçı İlkay D. ile evlenmişti. Bu evliliğinden iki çocuğu olan Gökmen D. dün polise giderek eşi hakkında ev ve iş yeri için uzaklaştırma ve koruma kararı talep etti. Eşinin başka hesaplarla sosyal medya sayfasında bulunan kadınlar hakaret ve küfür ettiğini, psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia eden avukat Gökmen D. aile mahkemesine başvurarak 6 yıllık eşi hakkında boşanma davası açtı. Yaşadığı buhranı sosyal medya hesabından ‘ Eşim İlkay D. ile boşanıyorum’ diye paylaşan avukat paylaşımının devamında ” Sosyal medya cazgırlığından , sosyal hesaplarımda ekli olan bütün insanlara arkadaşlık isteği göndermesinden, hakkımda ileri geri konuşmasından, sosyal medya hesaplarımda ekli bulunan bayanları, açtığı sahte hesaplar ile taciz etmesinden, iftira yalan, aymazlık sayılacak sayısız davranışı nedeni ile iyice sıkıldığımı belirteyim. Kendisi hakkında, küstahlığı ve yalan dolan lafları nedeni ile iş yerime ve ikametime yaklaşmaması için, uzaklaştırma ve koruma kararı verilmesini talep ettim. ifadelerine yer verdi. Çiftin evliliği hakkında son sözü mahkeme söyleyecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.