DOLAR 32,5280 0.23%
EURO 34,7603 0.04%
ALTIN 2.488,441,08
BITCOIN 20295281,42%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KORAY AYDIN “SANDIKTA İSYAN EDECEĞİZ”

Partisinin Kırşehir İl Başkanlığının düzenlediği programlara katılmak üzere kente gelen Aydın, İYİ Parti Özbağ Belde Başkanlığı binasının açılışını yaptıktan sonra Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'de bir iktidar değişikliğinin olacağını ileri süren Aydın, “İstanbul'un ertelenen seçimlerinde ne olduysa o olacak. Farklı olacağını düşünmüyorum. Yani, Türkiye'de bir iktidar değişikliği yaşanacak. Bu işin karşılığında, siyasetle uğraşanlar olarak bizlerin de sorumlulukları var. Kimseyi itmeden, dışlamadan, ötelemeden insanları bir arada tutacak bir zeminin inşa edilmesinin zaruret haline geldiğini düşünüyorum. Ben bunu İstanbul, Ankara belediyelerinde görüyorum. Kırşehir zaten bu konuda on numara.” ifadesini kullandı.

Herkesin Pandemi diyerek evinde oturduğu dönemde esnaf esnaf gezen bir partiyiz. Dün sırtına dönenler bugün çay kahve ısmarlıyor. Toplumun şekli değişti artık. Bu ülkenin değerlerini kıymetlerini talan edenlere bu ülkeyi bırakamayız.

İyi partiye katılan her üyenin 55 i Ak Partiden İyi Partiye geliyor. İfadelerini kullandı.

KORAY AYDIN'IN ZİYARETİNEDE KAYSERİ'DEN YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ.

Aydın'ın Kırşehir ziyaretine Kayseri Millet Vekili Dursun Ataş, Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Önceki dönem Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Talas İlçe Başkanı Faik Demir, Meclis üyeleri Kazım Yücel, Mustafa Özaşır, Osman Türk, Erhan Özhan, Kayseri İl ve ilçe Teşkilatlarında yoğun bir katılım gerçekleşti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.