DOLAR 32,4071 0.22%
EURO 35,1035 -0.05%
ALTIN 2.325,570,28
BITCOIN 2268902-1,63%
Kayseri
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Koramaz Vadisi meyve verecek

Kayseri de Sis Eko Trekking Grubu doğal alanlarda ve çeşme kenarlarına ücretsiz meyve fidanı dikiyor.Grup üyeleri dikim sonrası ise üzerine ‘’Beni sula yeni dikildim ‘’diye uyarı yazıları da bırakmayı ihmal etmiyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri de Sis Eko Trekking ekibi Melikgazi İlçesi’ne bağlı Ağırnas ve Vekse ile Koramaz Vadisi içerisindeki yürüyüş parkuruna meyve fidanı dikti. Gruptan Antrenör Yazar Mustafa Göçer ,’’Şehir hayatı artı salgın hastalık insanları sıktı. İnsanlar doğa ile buluşmak için vadilere ve özellikle Koramaz Vadisi’ne gelmeye başladılar. Lakin oranın tamamı özel mülk. Oralarda köylünün meyve ağacı, soğanı, fasulyesi var. Tabii hal böyle olunca yoldan çıkmamak ve bahçelere girmemek gerekiyor. Ben de bu düşünce ile yol kenarlarına meyve fidanları diktim. Gelen, giden koparsın yesin diye’’,dedi. Grup üyeleri ayrıca spor ve yürüyüş yaptıkları alanlardaki çeşmeleri de temizliyor.Kocasinan İlçesi’ne bağlı Yüreğil Mahallesi’nde bulunan çeşme yalaklarınında temizliğini yapan grup etrafa çam fidanı da dikti.Grup ayrıca Gesi ve Ağırnas da vatandaşlara ücretsiz meyve fidanı da dağıttı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.