DOLAR 32,5910 0.33%
EURO 34,8236 0.2%
ALTIN 2.502,880,76
BITCOIN 20952821,35%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Konya Turizmi İçin Yeni Bir Başlangıç Olacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte; yapımı devam eden TRT Uluslararası Konya Film Platoları alanında incelemelerde bulundu. Türkiye'nin en büyük plato alanında 13. yüzyıl Konya’sının inşa edildiğini belirten Başkan Altay, “İnşallah tamamlandığında ilk meyvesi 30 bölümlük bir Hazreti Mevlana dizisinin TRT'de yayınlanması ile ortaya çıkmış olacak. Aynı zamanda buraya gelen ziyaretçilere hem 13. yüzyıl Konya’sını görebilecekleri hem de film sahnelerini görebilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. Özellikle turizm ve tanıtım konusunda Uluslararası TRT Film Stüdyoları şehrimiz için yeni bir başlangıç olacak.” dedi. Meram Belediye Başkanı Kavuş, “Konya’mız, Meram’ımız ve ülkemiz için çok büyük bir kazanım. Konya'ya gelen yerli ve yabancı her misafirimizin göreceği bir yer olacak. Konya'nın tanıtımına da ciddi katkı sağlayacak.” diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte; yapımı devam eden TRT Uluslararası Konya Film Platoları alanında incelemelerde bulundu. Türkiye’nin en büyük plato alanında 13. yüzyıl Konya’sının inşa edildiğini belirten Başkan Altay, “İnşallah tamamlandığında ilk meyvesi 30 bölümlük bir Hazreti Mevlana dizisinin TRT’de yayınlanması ile ortaya çıkmış olacak. Aynı zamanda buraya gelen ziyaretçilere hem 13. yüzyıl Konya’sını görebilecekleri hem de film sahnelerini görebilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. Özellikle turizm ve tanıtım konusunda Uluslararası TRT Film Stüdyoları şehrimiz yeni bir başlangıç olacak.” dedi. Meram Belediye Başkanı Kavuş, “Konya’mız, Meram’ımız ve ülkemiz için çok büyük bir kazanım. Konya’ya gelen yerli ve yabancı her misafirimizin göreceği bir yer olacak. Konya’nın tanıtımına da ciddi katkı sağlayacak.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.