DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.492,720,36
BITCOIN 20845590,63%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Konya Ovası Projesi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile birlikte Yunak ilçesine mezbaha kazandırıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte altyapı yatırımlarından sosyal tesislere kadar 31 ilçenin değerini artıracak birbirinden önemli yatırımları hayata geçirdiklerinin altını çizdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile birlikte Yunak ilçesine mezbaha kazandırıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte altyapı yatırımlarından sosyal tesislere kadar 31 ilçenin değerini artıracak birbirinden önemli yatırımları hayata geçirdiklerinin altını çizdi.

Belediye olarak en büyük hedeflerinden birisinin kırsalda yaşayan insanların gelirini artırmak olduğunu vurgulayan Başkan Altay, bu kapsamda üreticiye yönelik desteklemelere devam ettiklerini dile getirdi.

KOP İdaresiyle birlikte Yunak ilçesine kazandırılacak mezbahanın yapımının devam ettiğini kaydeden Başkan Altay, 1 milyon 600 bin liraya mal olacak mezbahanın tamamlandığında bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.

Başkan Altay, Bozkır’da mezbahayı tamamladıklarını, Yunak ile birlikte Akşehir, Taşkent ve Doğanhisar’da da yapım çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.