DOLAR 32,5711 0.07%
EURO 35,0434 0.43%
ALTIN 2.423,740,04
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
KOCASİNANLI ÖĞRENCİLER, SINAVA HAZIRLANIYOR

KOCASİNANLI ÖĞRENCİLER, SINAVA HAZIRLANIYOR

Kocasinan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kocasinan Akademi Gençlik Merkezi’nde gençler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ve KPSS’ ye hazırlanarak, kitap okuyarak verimli zaman geçiriyor. Hafta sonu sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın geleceğinin eğitimle şekilleneceği bilinciyle gençlik merkezlerine büyük önem verdiklerini belirterek, “Eğitim alanında her zaman olduğu gibi sınav döneminde de gençlerimizin yanındayız” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:14
KOCASİNANLI ÖĞRENCİLER, SINAVA HAZIRLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan Belediyesi olarak eğitime ve öğretime hassasiyetle destek verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Rabbim gençlerimizin geleceklerini aydınlık etsin. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği içindir. Gençlerimize daha güzel yarınlar bırakmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bundan sonra da eğitim-öğretime desteği artırarak devam ettireceğiz ve ülkemizin geleceği olan gençlerimiz, çocuklarımız için yatırımlarımız devam edecektir. Bu doğrultuda Kocasinan Akademi Gençlik Merkezi’nde yavrularımız, hem eğlenerek öğreniyorlar hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyorlar.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.