DOLAR 32,3749 0.15%
EURO 34,9506 -0.37%
ALTIN 2.324,220,22
BITCOIN 2261730-0,46%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kocasinan’da Uğurevler Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

KAYSERİ,(BGC)- Kocasinan Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Uğurevler Aile Sağlığı Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan Uğurevler Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi kazandırıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Kaymakamı İlhan Albay, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kentsel dönüşümle mahallenin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi’ni kazandırdık. Kırsal ve şehir merkezi mahalleleriyle birlikte 93 mahalle olarak hizmet veriyoruz. Kadim mahallelerinin yanı sıra hepsinin farklı farklı talep ve ihtiyaçları oluyor. İmarlı yapılaşmayla birlikte imarsız yapıların olduğu mahallerimiz var. Bunların hepsi kendine özgü istek ve talepleri var. Bunlardan biri olan ve olmazsa olmazımız olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Çünkü bizim geleneğimizde vatandaşlarımıza hizmet etmek var. Bu doğrultuda Uğurevler Mahalle’mizde değişim ve dönüşümü sürdürüyoruz. Bu mahallemizde ihtiyaç olan okul ve aile sağlık merkezini yaptık. Önümüzdeki aylarda okulun açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Açılışa katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, “Büyükşehir Belediyesi olarak 16 ilçeye hizmet üretiyoruz. Bir doktor olarak yapılan bu aile sağlığı merkezi için Kocasinan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de Başkan Çolakbayrakdar’ın yaptığı hizmetlerin göğsünü kabarttığına değinerek, “Kayseri’mizde belediye kültürü önemli ve değerlidir. Özellikle mahallelerde devam eden kentsel dönüşüm çok önemlidir. Bu anlamda kazandırılan aile sağlık merkezinin bölgeye hayırlı olmasını diliyorum. Başta emeği geçen Başkan Çolakbayrakdar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Bu hizmetler çok önemli. Bu anlamda bu hizmetleri vatandaşın ayağına getiren Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.