DOLAR 32,5444 0%
EURO 35,0048 0.47%
ALTIN 2.435,150,50
BITCOIN %
Kayseri
26°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

KOCASİNAN’A 3 YENİ OKUL

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye’ye marka ve model olan Kayseri’nin hayırseverlik alanında örnek olduğunu vurgulayarak, hayırsever işbirliğiyle Kocasinan’a 3 yeni okul kazandıracaklarının müjdesini verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayırsever Osman Ulubaş, Hayırsever Avukat Mehmet Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve okul heyeti ile birlikte Kocasinan’a yeni yapılacak okullar için sahada incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’nin birçok alanda olduğu gibi hayırsever alanında da alınan bir şehir olduğunu söyledi.

“HAYIRSEVERLİK; ŞEHRİMİZİN ZENGİNLİĞİ, KÜLTÜRÜ VE GÜZELLİĞİDİR.”

Makarr-ı Ulema şehri Kayseri’nin her bir köşesinde hayır işi yapan bir büyüğün ve hayırseverin ismi olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Hayırseverlerimizle birlikteyiz. Osman Ulubaş Amcamız, bu zamana kadar şehrin farklı yerlerinde ihtiyaç olan alanlarda okullar yapıyor. Çocuklarımızın daha iyi ve daha güzel ortamda eğitim alabilmesi için nitelikli okul projelerine imza attı. Allah razı olsun. Şimdide Mehmet Altun Amcamız da Kocasinan, Melikgazi ve Talas’a 3’er adet olmak üzere Kayseri’mize toplam 9 tane okul kazandıracak.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.