DOLAR 32,4820 -0.19%
EURO 34,9670 0.35%
ALTIN 2.435,910,54
BITCOIN 20989420,48%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kısıtlama Günlerinde Çalışan Personele ve Esnafa Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında bile çalışan belediye personeli ile esnafları ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen hafta, Vali Mahmut Çuhadar, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekilleri ve ildeki diğer yetkililerle birlikte Adıyaman’a yeni projeleri kazandırmak amacıyla Ankara’da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’a döner dönmez ayağının tozuyla sahaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını da fırsat bilerek şehir genelinde çalışmalarını yürüten Adıyaman Belediyesi personelinin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kılınç, personele ve kısıtlamada işyerini açan esnafa kolaylıklar diledi.

İncelemeler esnasında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, “Yoğun geçen Ankara mesaisinden hemen sonra kısıtlama günlerinde bile özveriyle çalışan arkadaşlarımızı ve esnaf kardeşlerimiz ziyaret edip, kolaylıklar diledik. Memleketimiz için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Kılınç’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden esnaflar da,yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.