DOLAR 32,5640 0.23%
EURO 34,9855 0.02%
ALTIN 2.447,110,46
BITCOIN 20960920,01%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kırsal mahallerdeki gezileri sürdürüyor

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, beraberinde Saadet Partisi ilçe Başkanı Muammer Özçelik, Belediye Meclis üyesi Mustafa Soner Uzun , başkan yardımcısı Ruhi Gül ve birim müdürleri ile birlikte Durmuşlu, Gedikli, Karabucak, Mahyalar, Minnetli, Şerifli mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek mahallerin sorunlarını, yapılan ve yapılacak hizmetler noktasında bilgiler verdiler.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Belediyesi’nin kırsal mahallere yapacağı parke taşı döşeme işi ile ilgili ihale yapıldığını belirterek ihtiyaç olan yollara parke taşı döşeneceği müjdesini veren Başkan Özgan ; “ Kozan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

Başkan Özgan ve beraberindekiler daha sonra Tapan Uğulubağ, Paşalı, İncirci mahallerinde esnafları ve vatandaşları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Başkan Özgan Kozanlı Halk ozanı Aşık Hacı Karakılçık’ı da Tokmanaklı mahallesinde ki evinde ziyaret ederek Karakılçık’ın sazı ile söylediği türkülerinden dinledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.