DOLAR 32,5311 0.18%
EURO 34,7168 0.13%
ALTIN 2.492,900,30
BITCOIN 20605860,52%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kim Jong Un öldü mü?

Kim Jong Un öldü mü? CNN Internatıonal'ın Kim Jong-Un'un geçirdiği bir ameliyat sonrası durumunun kritik olduğunu açıklamasının ardından bu kez de Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un öldüğü iddia edildi. İddialar üzerine 'Kim Jong Un öldü mü?' sorusu Twitter'da gündem oldu. Öte yandan, Reuters haber ajansına bilgi veren üç kaynağa göre Çin, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un sağlığı konusunda tavsiyelerde bulunmak üzere Pyongyang'a uzman doktorlardan oluşan bir sağlık ekibi gönderdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD'de yayınlanan New York Post Gazetesi Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un öldüğünü iddia etti. Sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmayan Kim'in ölmesi durumunda yerine kız kardeşinin bakacağı biliniyor..

HONG KONG TELEVİZYONLARI DA ÖLDÜĞÜ İDDİA ETTİ

ABD basının yanı sıra Hong Kong televizyonları da Kim'in öldüğünü iddia etti.

KIM JONG UN ÖLDÜ MÜ? RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ YOK

Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un öldüğü iddiası sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Kim Jong Un'un durumuna ilişkin resmi açıklama yapılmadı.

CNN INTERNATIONAL AMELİYAT SONRASI DURUMUNUN KRİTİK OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

CNN Internatıonal, Amerikalı bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, Kim Jong-Un'un geçirdiği bir ameliyat sonrası durumunun kritik olduğunu açıklamıştı.

REUTERS: ÇİN, KUZEY KORE'YE SAĞLIK EKİBİ GÖNDERDİ

Reuters haber ajansına bilgi veren üç kaynağa göre Çin, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un sağlığı konusunda tavsiyelerde bulunmak üzere Pyongyang'a uzman doktorlardan oluşan bir sağlık ekibi gönderdi. Çinli doktorlar ve yetkililerden oluşan heyetin Kuzey Kore ziyareti, Kim Jong Un’un sağlık durumuna ilişkin farklı kaynaklardan çelişkili bilgilerin gelmesinin ardından geldi. Reuter haber ajansı Çin heyetinin Kim Jong Un’un sağlığına ilişkin ne gibi bir mesaj verdiğini doğrulayamadığını aktardı. 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.