DOLAR 32,5700 -0.09%
EURO 34,7935 -0.22%
ALTIN 2.422,44-0,30
BITCOIN %
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kilo sorunu tarih oluyor!

Kış aylarının yavaş yavaş gelmesiyle birlikte bizleri daha da az hareketli dönemler bekliyor. Durum böyle olunca, evde kalan ve kilo sorunu olan vatandaşlar kilo verdiren besinleri araştırmaya başladı Uzmanlar bazı besinlerin hızlı bir şekilde yağ yaktırdığı ve kilo vermeye yardımcı etkisinin olduğunu ortaya çıkardı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun araştırmalar sonucunda ortaya konulan sonuçlar, bazı besinlerin kilo vermede yardımcı olacağı ortaya çıktı. Diyet listelerinin vazgeçilmez besinleri arasında bulunan lif kaynaklı gıdalar bu listenin içerisinde yer alıyor. Sağlıklı beslenerek hem kilo vermek, yağlarınızdan kurtulmak hem de enerjik olmak için, uzun araştırmalar sonucunda etkisi kanıtlanan besinleri inceleyebilirsiniz.

KİLO VERDİRİYOR

Özellikle kış aylarında soğuk havanın da etkisiyle dışarıya çıkıp, spor yapmak ya da soğuğa çıkıp hareket etmek herkes için zor gelebilir. Ancak doğru besinler tüketerek, yağ yakımını hızlandırabileceğinizi biliyor musunuz? İşte birçok hastalıktan koruyan ve kilo verimini hızlandıran besinler..

LİFLİ GIDALAR TÜKETİN

Uzmanlar, yapmış oldukları araştırma sonucunda lifli gıdalar tüketilmesi gerektiğinin her fırsatta altını çiziyor. Lifli gıdalar hem sizi uzun süre tok tutacak, hem de sindirim sorununuzu ortadan kaldıracak. Belirli birçok hastalıktan korunmanıza yardımcı olacak lifli gıdaları bol bol tüketmeniz gerekiyor.

YÜZDE 9 ORANINDA DÜŞÜRÜYOR

Aynı zamanda lifli gıdalar ile ilgili yapılan araştırma sonucunda kolesterolü düşürdüğü belirlenen lifli gıdalar, kişiyi kalp rahatsızlıklarına karşı yüzde 9 oranında da koruyor.

Mutlaka tüketilmesi gereken ve kilo vermeye yardımcı olan gıdalar şu şekilde..

ANTEP FISTIĞI

ENGİNAR

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.