DOLAR 32,6121 0.37%
EURO 35,0693 0.23%
ALTIN 2.502,640,75
BITCOIN 20460571,80%
Kayseri
16°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kılıçdaroğlu Cami Skandalına Resti Çekti

Kılıçdaroğlu Cami Skandalına Resti Çekti

İzmir'deki skandala ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önemli bir açıklama geldi. Kemal Kılıçdaroğlu ibadet yerlerinin kutsalımız olduğunu ifade ederek camilerden ezan ve İstiklal Marşı dışında herhangi bir sesin yükselmesini asla kabul etmediklerini vurguladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:33
Kılıçdaroğlu Cami Skandalına Resti Çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden İzmir'deki cami skandalına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında camilerimizden ezan ve İstiklal Marşı dışında bir ses yükselmesini asla kabul etmediklerini belirten Kemal Kılıçdaroğlu ibadet yerlerimizin kutsalımız olduğunu vurguladı. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu yaptığı açıklamalarında İzmir Müftülüğünün merkezi ses sistemi frekansına girilerek kentteki bazı camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasına tepki gösterdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“İbadet yerleri kutsalımızdır. Camilerimizden ezan ve İstiklal Marşı dışında başka herhangi bir sesin yükselmesini asla kabul etmiyoruz. İzmir'de yaşananların faillerinin bir an önce bulunmasını istiyoruz”

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.