DOLAR 32,4946 -0.01%
EURO 34,9729 -0.18%
ALTIN 2.440,110,17
BITCOIN 20958260,26%
Kayseri
27°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

KİGADER MHP DE

Kayseri’deki internet gazetecileri derneği (KİGADER), MHP’yi ziyaret etti. Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Uzel, Mustafa Sivaslıoğlu, İsmail Yıldız ile Öner Çalış, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok’u ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KİGADER MHP ‘Yİ ZİYARET ETTİ Kayseri’deki internet gazetecileri derneği (KİGADER), MHP’yi ziyaret etti. Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Uzel, Mustafa Sivaslıoğlu, İsmail Yıldız ile Öner Çalış, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok’u ziyaret etti. MHP İl Başkanlığı ziyaretinde basında yaşanan sorunlar masaya yatırıldı. KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir, “ Son günlerde yaşanan basına saldırı olayları bizleri üzmektedir. Görevini layıkıyla ve hakkıyla yapan medya mensubu arkadaşlarımızın hak ettiği tavır bu değil. Buna bir an önce dur denilmesi gerekmektedir. Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik için elimizden geleni yapıyoruz. Dernek olarak da tek çatı altında toplanarak, dijital haberciliğin hızlı ve doğru bir şekilde yayılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. “ dedi. MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok “ Bizler haberin doğru bir şekilde yayınlanması taraftarıyız. Siz basın mensuplarının emeğe ve ne zor şartlar altında görev yaptığı ortada. Elimizden gelen desteği vermek için çalışacağız. Başarılarınızın devamı diliyorum.”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.