DOLAR 32,6053 0.16%
EURO 34,9592 -0.19%
ALTIN 2.435,26-0,03
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KİGADER KTO DA

Kayseri’deki internet gazetecilerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan KİGADER, faaliyetlerine hız verdi. KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri yerel yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KİGADER KTO DA Kayseri’deki internet gazetecilerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan KİGADER, faaliyetlerine hız verdi. KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri yerel yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsam da Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ’un makamında gerçekleştirilen ziyarete KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir, üyeler İsmail Yıdız ve Öner Çalış’ta katıldı. Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’u makamında ziyaret etti. Başkan Gülsoy, ziyarette ‘Kayseri’deki gazetecilerin çağın gereklerini yerine getirerek internet haberciliğine yöneldiğine dikkat çekti. KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir de ziyaret de şu sözlere yer verdi: ‘’Kayseri’deki internet gazetecilerini tek çatı altında toplamak amacıyla İnternet Gazetecileri Derneği’ni kurduk.İnternet gazetecilerinin önemi artmaya başladı.Bu sektörde gerçekten bu işi yapan kişiler ile çalışmak istiyoruz.Hızlı ve kaliteli içerik üretiminin sağlandığı internet sitelerinin çoğalmasını umut verici buluyoruz. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.