DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,190,06
BITCOIN 2074148-1,53%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KİGADER DEVA PARTİSİ ‘Nİ ZİYARET ETTİ

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER), Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı'yı ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aynı zamanda Kayseri'nin önde gelen kadın iş insanlarından olan Begüm Başmısırlı'yı işyerinde ziyaret eden Kayseri’deki İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Yunus Gülsever ile Öner Çalış, siyasetten, ekonomiye, sosyal yaşamdan, kadına dair konularda hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

KAYSERİ'NİN İLK KADIN SİYASİ PARTİ KURUCU İL BAŞKANIYIM

Başmısırlı, sorulan sorulara içtenlikle cevap verirken kadın girişimciliğinin de siyasi partide Kayseri de fark yarattığının altını çizdi ve ''Ben bu şehirde ilk kez bir siyasi partinin kurucu kadın il başkanıyım''diyerek zorlu bir göreve getirildiğini söyledi. Maşmısırlı sözlerine şöyle devam etti. ''4 kişi olarak Kayseri de partimizin kurucu yöneticileri olduk. Genel Başkanımız Ali Babacan'ı Ankara'daki ticari hayatından beri tanıyorum.Ben de tekstil sektöründe faaliyet gösteriyorum. ERÜ İşletme mezunuyum. Daha önce hiçbir siyasi partiye üye olmadım. İsmim genel merkeze gitmiş. Beni aradılar. Kayseri de bir toplantı yaptık. 40 gün sonra Ankara'ya davet edilip il başkanlığı görevi takdim edildi. Çok şaşırdım.Daha önce siyaset teklifi geldi ama kabul etmemiştim.

PARTİMİZE 5 BİN ÜYE BAŞVURUSU VAR

29 Ekim doğumluyum, 43 yaşındayım. Esnaf arkadaşlar bana deva hanım diyor. Partimize 5 bin başvuru var şuan. Liyakata önem veriyoruz. Şehre hizmet verecek kişilerle yola devam etmek istiyoruz. Sahadayız. Anket yaptırmadık ama Genel Başkanımıza ve bize algı yapılıyor, diğer siyasi partiler bizi düşük gösterebilir. Siyaset tekelleşti ve benden değilsin gözüyle bakılıyor. Projelerimiz var ama kopyalanıp çalındığı için şimdilik açıklamıyoruz. Devlet bakidir. Oy verin ve oyunuza sahip çıkın diyoruz. Ayrıca genel merkezden talimatla parti yürütmüyoruz. Seçiciyiz. Ayrımcılık ta yapmıyoruz. Ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Hükümetin yerinde olsak seçim kararı almayız. Algıları da siyasette değiştireceğiz. Ülkede doğru muhalefet yok. Biz kendi politikalarımızla devam edeceğiz. Cumhurbaşkanının dağıttığı çaylar keyif değil dert çayı oldu. Serviciler dertli. Devlet esnafa borcu borçla kapatmayı sunuyor. Küçük esnaf çok zor durumda.

İL BAŞKANLIK BİNAMIZDA  ENGELSİZLER ATÖLYEMİZ OLACAK

DEVA Partisi İl Başkanı Begüm Başmısırlı son olarak il başkanlık binası hakkında bilgiler verdi. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ,4 katlı binada bir bölümde engelsizler atölyesi kuracaklarını ve bu çalışmanın da siyasi parti binaları içinde de bir ilk olacağını söyledi. Gençlik üzerine bir çok faaliyet yürütmek istediklerini sözlerine ekleyen Başmısırlı,kadınların ticaret ,ekonomi ve sosyal alanda Kayseri de daha çok ön plana çıkmaları için hazırladıkları projeler ile destek vereceklerini sözlerine ekledi.

ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK

Kayseri’deki İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Duygu Uludaşdemir de ziyarette dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Başmısırlı'ya bilgi verdi. İki kadın başkan olarak kendilerinin birbirlerini daha iyi anlayabileceklerini ifade eden Uludaşdemir''Medyaya kadın gözü ile bakmanın önemine dikkat çekti.

İnternet yasasının çıkmasının yakın olduğunu vurgulayan Başkan Uludaşdemir, haliyle tüm Dünya da olduğu gibi ülkemizde de TV ve kağıt baskı haberciliğinin zamanla vizyonunun tamamladığını ''Kayseri de haber siteleri olarak birleşerek teknolojiye bu dalda ayak uydurmak zorundayız ve buna yönelik çalışmalarımız hızla sürecek' dedi.

.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.